|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
|
Aplikacja pomagająca rzucić alkohol |
| Autor |
Wiadomość |
Paweł Rządziński
Milczek

|
Wysłany: Sob 31 Sty, 2026 15:12 Aplikacja pomagająca rzucić alkohol
|
|
|
Dzień dobry,
Nadużywałem alkoholu przez 23 lata z czego ostatnie kilka lat aktywnie próbowałem zupełnie przestać pić i nie dawałem rady…
Po wielu analizach, próbach, konsultacjach ze specjalistami udało mi się stworzyć program edukacyjny, który mnie zupełnie uwolnił od nałogu. Obecnie żyję szczęśliwie, w harmonii ze sobą i otoczeniem, bez najmniejszej spiny, a na myśl o smaku alkoholu mam odruch wymiotny.
Razem z moim technicznym wspólnikiem napisaliśmy aplikację, która zawiera ten program, a także wytrenowanego w psychoterapii asystenta AI opartego na rozwiązaniu OpenAI Premium oraz inne przydatne funkcjonalności w ograniczaniu lub (idealnie) kompletnym rzucaniu alkoholu.
Link: https://(***)/
Pozdrawiam serdecznie,
Paweł Rządziński
Ps. Jakby zostawili Państwo dobre słowo pod apką, bardzo by to pomogło naszej misji.
Edit - Wiedźma
usunęłam nieregulaminowy link |
| Ostatnio zmieniony przez Wiedźma Śro 04 Lut, 2026 09:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jal
Gaduła Alkoholik dozgonny.

Wiek: 78 Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 833 Skąd: świętokrzyskie
|
Wysłany: Sob 31 Sty, 2026 16:51 Re: Aplikacja pomagająca rzucić alkohol
|
|
|
| Paweł Rządziński napisał/a: | Dzień dobry,
...Po wielu analizach, próbach, konsultacjach ze specjalistami udało mi się stworzyć program edukacyjny, który mnie zupełnie uwolnił od nałogu. Obecnie żyję szczęśliwie, w harmonii ze sobą i otoczeniem, bez najmniejszej spiny, a na myśl o smaku alkoholu mam odruch wymiotny.
|
Każdy sposób który prowadzi do zaprzestania spożywania Alko jest dobry... fajnie że masz w tym zakresie postępy.
Pogody ducha
ps. nie wiem jak zareaguje nasza Szefowa na Twój link ? |
_________________ Mam bardzo silną wolę... robi ze mną co jej się tylko podoba.
Mój fotoblog |
|
|
|
 |
Wiedźma
Administrator

|
Wysłany: Nie 01 Lut, 2026 07:47
|
|
|
Dzień dobry, Pawle.
Aplikacja zapewne przydatna i fajnie, że ją stworzyłeś.
Jednak - jeśli chcesz ją zareklamować na naszym forum - odsyłam Cię do naszych ZASAD.
Jeżeli zamieścisz na stronie apki link do naszego forum - będziesz mógł ją u nas reklamować.
W przeciwnym przypadku będę musiała usunąć z Twojego postu link do apki, a przyznam, że szkoda by było.
Daję Ci dwa dni na reakcję.
Pozdrawiam
Ewa |
|
|
 |
Wiedźma
Administrator

|
Wysłany: Śro 04 Lut, 2026 09:24
|
|
|
| Wiedźma napisał/a: | | Daję Ci dwa dni na reakcję. |
Przykro mi Pawle, że nie doczekałam się reakcji.
Trudno - słowo się rzekło - usuwam link
Gdybyś jednak zainteresował się tematem - jestem otwarta na propozycje |
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|