Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nic się nie kończy, póki się nie skończy... część druga
Autor Wiadomość
pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 17:17   

Halibut napisał/a:
Stary napisz wprost co myślisz,

Na jaki temat sobie życzysz? :mysli:

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 17:25   

pterodaktyll napisał/a:
Halibut napisał/a:
Stary napisz wprost co myślisz,

Na jaki temat sobie życzysz? :mysli:

Na mój temat, a niby na jaki?

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 17:43   

Ptero, znam Cię i piszę z Tobą od wielu lat. Nigdy nie podważałem Twojego wsparcia. Ani krytyki. Do dzisiaj, co się stało? Masz teraz możliwość wprost w twarz przekazania krytyki. Może w ten sposób Ci ulży. Dawaj stary pisz szczerze od wątroby.

pterodaktyll 
Moderator

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 17:43   

Halibut napisał/a:
Na mój temat, a niby na jaki?

Może Cię to nieco zdziwi, ale nie wywołujesz we mnie żadnych natrętnych myśli, ot tak sobie czytam to co piszesz i prawdę mówiąc mam wrażenie, że głównie chowasz się sam przed sobą, ale co ja tam wiem....... :mgreen:

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 17:47   

Ok. nie zasłużyłem, to mój narcyzm. Ty milczysz, prostu jesteś miękki.

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 17:57   

pterodaktyll napisał/a:
mam wrażenie, że głównie chowasz się sam przed sobą, ale co ja tam wiem..

OK. Ptero, nie mogę tego zbyć takim sobie pisaniem. Nie wiele mówisz, tak było zawsze, ale to nie znaczy, że niewiele masz do powiedzenia. Po co ku*** piszesz " co ja tam wiem" nie bądź miękki w mojej ocenie masz coś do powiedzenia.

pterodaktyll 
Moderator

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 18:26   

Halibut napisał/a:
nie bądź miękki w mojej ocenie masz coś do powiedzenia.

Ożesz ty Halibucie w płetwę szarpany. A kim Ty jesteś żebym ja Cię oceniał? Zrozum, że Twoja osoba mnie nic nie obchodzi. Ani jak sobie życie pieprzysz, ani z kim i po co. Dlaczego ciągle siedzisz w tym swoim pijanym kręgu i wyrwać się z niego nie potrafisz (gadanie, że nie chcesz bo lubisz etc. to ja między bajki wkładam, bo innego życia nie znasz, więc nie potrafisz ocenić)? No i to by było na tyle jak mawiał śp. prof. J. Stanisławski :mgreen:

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 18:49   

Halibut napisał/a:

To g***o zapach g***a nos wykrzywia, nie tylko w tym poście, ale w całości.
:?

A mimo to ciągnie coś cię tutaj do tego gó*****ego tematu z gównianymi wpisami. A to już coś mówi o Tobie, prawda?

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 18:51   

[quote="pterodaktyll"]
Halibut napisał/a:
nie bądź miękki w mojej ocenie masz coś do powiedzenia.

Ożesz ty Halibucie w płetwę szarpany. A kim Ty jesteś żebym ja Cię oceniał? Zrozum, że Twoja osoba mnie nic nie obchodzi. Ani jak sobie życie pieprzysz, ani z kim i po co. Dlaczego ciągle siedzisz w tym swoim pijanym kręgu i wyrwać się z niego nie potrafisz (gadanie, że nie chcesz bo lubisz etc. to ja między bajki wkładam, bo innego życia nie znasz, więc nie potrafisz ocenić)? No i to by było na tyle jak mawiał śp. prof. J. Stanisławski :mgreen: [/quote

Przykro mi, że nic Ciebie nie obchodzę, Wiele lat pisaliśmy między sobą. Nie musisz mnie oceniać, ani ja Ciebie. Nie pisz mi jakiego życia nie znam. Bo ja to mogę napisać o Tobie. Nie powołuj się na jakiś prof itd. napisz swoimi słowami co myślisz.

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 19:02   

Jonesy napisał/a:
Halibut napisał/a:

To g***o zapach g***a nos wykrzywia, nie tylko w tym poście, ale w całości.
:?

A mimo to ciągnie coś cię tutaj do tego gó*****ego tematu z gównianymi wpisami. A to już coś mówi o Tobie, prawda?

Chciałbyś, żeby tak było, to uwolniło by Cię od Twojego smrodu. Dobra, to takie pisanie, ale czasem konieczne. Tak naprawdę nie przedstawiasz żadnego racjonalnego argumentu. Po prostu klapa. :lol2: :lol2: :lol2:

pterodaktyll 
Moderator

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 19:02   

Halibut napisał/a:
napisz swoimi słowami co myślisz.
Wyjątkowo namolny dzisiaj jesteś. Cześć :milczek:

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 19:10   

pterodaktyll napisał/a:
Halibut napisał/a:
napisz swoimi słowami co myślisz.
Wyjątkowo namolny dzisiaj jesteś. Cześć :milczek:

Namolny, bo pijany ale to nie znaczy, że nie prawdziwy. Gdybyś zwolnił swoje zwieracze być może zaśpiewalibyśmy ten samą piosenkę.

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Czw 02 Kwi, 2026 12:03   

Nie ogarniam tego, jesteś napity i tego nie ukrywasz nawet. Wręcz napawasz się tym, twierdząc że w spitości swojej jesteś prawdziwy, a nam tej prawdziwości odmawiasz, bo tobie się wydaje że prawdziwi nie jesteśmy, Inne kałowe twoje inwektywy już pominę.

Nie przyszło ci do głowy, że może być tak, że skoro wszyscy dookoła ci nie pasują, a sam sobie pasujesz, to może to właśnie z tobą jest coś nie tak? Że może twoja ocena sytuacji i otoczenia jest, jakby to powiedzieć, nieco zaburzona substancją psychoaktywną której spożywasz w nadmiarze?

Oddzielna kwestia to to, że nie piszesz to wcale po trzeźwemu. Więc albo jest tak, że w ogóle nie trzeźwiejesz, a to już nie dobrze, albo jest tak, że po trzeźwemu boisz się cokolwiek napisać, a to też słabo.

Tak czy tak, ja ci generalnie współczuję. Musi być raczej ujowe takie życie jakie sobie fundujesz. No ale sam je sobie fundujesz, więc na zdrowie.

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Śro 08 Kwi, 2026 18:48   

Jonesy napisał/a:
Nie ogarniam tego, jesteś napity i tego nie ukrywasz nawet. Wręcz napawasz się tym, twierdząc że w spitości swojej jesteś prawdziwy, a nam tej prawdziwości odmawiasz, bo tobie się wydaje że prawdziwi nie jesteśmy, Inne kałowe twoje inwektywy już pominę.

Nie przyszło ci do głowy, że może być tak, że skoro wszyscy dookoła ci nie pasują, a sam sobie pasujesz, to może to właśnie z tobą jest coś nie tak? Że może twoja ocena sytuacji i otoczenia jest, jakby to powiedzieć, nieco zaburzona substancją psychoaktywną której spożywasz w nadmiarze?

Oddzielna kwestia to to, że nie piszesz to wcale po trzeźwemu. Więc albo jest tak, że w ogóle nie trzeźwiejesz, a to już nie dobrze, albo jest tak, że po trzeźwemu boisz się cokolwiek napisać, a to też słabo.

Tak czy tak, ja ci generalnie współczuję. Musi być raczej ujowe takie życie jakie sobie fundujesz. No ale sam je sobie fundujesz, więc na zdrowie.

ku***.. :mgreen: prolog się znalazł, :mgreen: przecież to co piszesz jest oczywiste. Zgadzam się z Tobą za wyjątkiem jednego, kiedy jestem trzeźwy nie boję się pisać, po porostu nie mam parcia na pi***olenie. :mgreen: Wielki odkrywacz prawdy :lol2: :lol2: :lol2:
Ostatnio zmieniony przez Halibut Śro 08 Kwi, 2026 18:59, w całości zmieniany 1 raz  

Halibut 
Trajkotka

Wysłany: Śro 08 Kwi, 2026 18:50   

W sumie, Stary trochę więcej dystansu, poluzuj bo Ci gumka w majtkach pęknie. :pocieszacz:
Ostatnio zmieniony przez Halibut Śro 08 Kwi, 2026 19:04, w całości zmieniany 3 razy  

Odpowiedz do tematu