Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: yuraa
Pią 26 Lut, 2016 22:56
Przeprosiny
Autor Wiadomość
Klara 
Uzależniony od Dekadencji

Pomogła: 264 razy
Wysłany: Wto 23 Lut, 2016 19:53   

Tomoe napisał/a:
nieśmiało wnoszę

E, no! Nie przesadzaj. O wszystko można Ciebie "oskarżać" z wyjątkiem nieśmiałości :D

Niech się stanie.....
Przyjmuję Twoje przeprosiny :tak:

Tomoe
Gość
Wysłany: Wto 23 Lut, 2016 20:13   

Dziękuję i cieszę się. :)

Tomoe
Gość
Wysłany: Śro 24 Lut, 2016 12:38   

Wiedźmo - gratuluję Ci 10. rocznicy trzeźwości. :roza:

Wiedźma 
Administrator

Pomogła: 193 razy
Wysłany: Śro 24 Lut, 2016 13:04   

A dziękuję, dziękuję :dyga:

szymon 
Uzależniony od netu

Wysłany: Śro 24 Lut, 2016 13:46   

a co u kota? ja też mam kota :D

Tomoe
Gość
Wysłany: Śro 24 Lut, 2016 14:24   

Kot jest leczony od 28 stycznia na zapalenie pęcherza moczowego. Wczoraj dostał ostatni zastrzyk. Teraz musi być karmiony specjalną karmą weterynaryjną no i trzeba go obserwować. Pani wetka powiedziała wczoraj, że ze względu na wiek (prawie 10 lat) i schorzenia dolnych dróg moczowych to jest już "kotek specjalnej troski". :kot:

szym
Gość
Wysłany: Śro 24 Lut, 2016 16:05   

No... 45pln za 1,5kg ta karma... jak kozi ser :p
ALpt czy jakos tak trzeba pilnowac

Tomoe
Gość
Wysłany: Śro 24 Lut, 2016 23:15   

Pięciokilowy worek suchej karmy kosztował mnie 159 złotych plus koszty przesyłki. Do tego saszetki mokrej karmy po 3,50 za 100 gramów. Plus koszty przesyłki.
Bogu dziękuję, że mnie na to stać. Tym bardziej ze mam kota, który się kwalifikuje do AŻ, bo zajada stresy. Zresztą on wszystko zajada, nie tylko stresy. :roll:

komukomu
Gość
Wysłany: Czw 25 Lut, 2016 00:55   

pterodaktylu, odnosnie twojej wiary w moc podswiadomosci na podstawie ksiazek Pawlikowskiej to ja raczej sklonnny jestem wierzyc nauce, wiec polecam Ci ten wyklad. Wg mnie pani Pawikowskej tez by duzo ulatwil pisanie swoich ksiazek, a mianowicie swoje tezy moglaby podpierac dowodami naukowymi, dzieki czemu bylyby bardziej wiarygodne. Obejzyj, polecam.
https://www.youtube.com/watch?v=X7JM7jz7jn0

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Czw 25 Lut, 2016 13:47   

Cytat:

pterodaktylu, odnosnie twojej wiary w moc podswiadomosci na podstawie ksiazek Pawlikowskiej to ja raczej sklonnny jestem wierzyc nauce, wiec polecam Ci ten wyklad

A dzięki, na pewno nie omieszkam tego obejrzeć jak będę miał dłuższą chwilę. Zawsze warto uzupełniać wiedzę o sobie samym :)

kiwi 
Trajkotka

Pomogła: 28 razy
Wysłany: Pią 26 Lut, 2016 17:30   

Hallo Tomoe .....ja uwazam ze nadal niebezpieczna jestes ,jak dynamit .....takie nie douczone psychoterapeutki ,za ktore bardzo chcialas uchodzic .....dla wszystkich mialas gotowe propozycje zyciowe.....tylko dla siebie nie !!!!!
To ze dlugo Ciebie tu nie bylo ,to nie znaczy ze swoje poglady i sianie propagandy zmienilas ......
A jak cos nie pasuje .....to wymyslalas choroby ......aby swoje okropne zachowanie wytlumaczyc .....
Bardzo lubisz zyc zyciem innych ......a wlasnie w trzezwosci chodzi .....zajmij sie soba i swoim zyciem .....z tego jest zadowolenie.....to ja tak uwazam .....ta Kiwi wstydzaca sie ze jest pijaczka czy alkoholiczka .....bo nie chodzi na grupy i nie nosi transparentu ......to twoje slowa !!!!!!!......smiac sie z tego moge......
Ja twierdze ,ze bardzo mamipulujesz innymi ....a juz slabszymi od Ciebie to wdepniesz w piach.....naprawde nie wierze ze sie zmienilas !!!!!!
Wydawalo mi sie juz wtedy a i teraz to napisze ,ze jak aktorka potrzebujesz poklaskow i bysku reflektorow......Twoja pomoc ,to jest tylko po to aby byl ktos ci wdzieczny ,a takie chore biedulki na grupie .....bardzo sie do tego przydaja czy nadaja !!!!!!

Milego dnia zycze .....jade po zakupy ......
Pozdrawia Kiwi

Tomoe
Gość
Wysłany: Pią 26 Lut, 2016 18:14   

Dzięki Kiwi, miłego wieczoru życzę.
Ja już dzisiaj po pracy i po zakupach. :)
Pozdrawiam
Tomoe

endriu 
(banita)

Wysłany: Pią 26 Lut, 2016 20:25   

kiwi napisał/a:
Milego dnia zycze .....jade po zakupy ......

kto normalny w piątek wieczorem na zakupy jedzie?
na szczęście tu same czubki :lol:

Tomoe
Gość
Wysłany: Pią 26 Lut, 2016 22:23   

A co normalni ludzie robią w piątek wieczorem?
Ja nie wiem czy jestem normalna, ale chyba nie, bo w piątek wieczorem po kolacji wlazłam pod kołderkę i oglądałam "Wspaniałe stulecie". W internecie, nie w tv.
Jestem przy 185 odcinku. Mój luby się śmieje, że się przygotowuję mentalnie do nieuchronnej islamizacji Europy oglądając ten serial.
Ale on chyba też się metalnie przygotowuje do islamizacji Europy, bo mi powiedział, że najpierw zostanie konwertytą, a potem się ze mną ożeni, bo mu się podoba, jak te kobiety sułtana Sulejmana Wspaniałego po wejściu do alkowy klękają i całują go w skraj szaty, a potem go całują w dłoń, a potem... :rotfl:

Dobranoc. :)

Tomoe
Gość
Wysłany: Pią 26 Lut, 2016 22:35   

Dziękuję raz jeszcze tym, którzy przyjęli moje przeprosiny i bardzo proszę o zamknięcie tego tematu. :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty