|
palę e-papieroska |
| Autor |
Wiadomość |
Czarny
Towarzyski

|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 09:31
|
|
|
| Marc-elus napisał/a: | | Niekoniecznie, bo przecież są liquidy(płyny do e-fajka) z zawartością nikotyny 0mg(zero miligram) | Na początek to za duże wyzwanie dla mnie. |
_________________ Pozdrawiam serdecznie.Krzysiek. |
|
|
|
 |
wampirzyca
Trajkotka praca nad samym sobą jest najtrudniejsza

Pomogła: 15 razy Wiek: 51 Dołączyła: 08 Cze 2011 Posty: 1792 Skąd: Transylwania
|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 09:32
|
|
|
| Marc-elus napisał/a: | | Niskie masz zużycie, |
bo ja paliłam nie duzo .. ....ale 100 zł to i tak niebo a ziemia do papierochów ...które wiem to na 100 procent będą kosztować około 20 złotych niedługo....
...no i jeszcze co trzy tygodnie trzeba wymienic to takie cóś co powoduje ze e-papieros sie pali to koszt 9 złotych mój mąż wczoraj kupił... |
_________________ wampirzyca |
| Ostatnio zmieniony przez wampirzyca Wto 06 Lis, 2012 09:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Marc-elus
Uzależniony od netu

|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 09:35
|
|
|
| Czarny napisał/a: | | Marc-elus napisał/a: | | Niekoniecznie, bo przecież są liquidy(płyny do e-fajka) z zawartością nikotyny 0mg(zero miligram) | Na początek to za duże wyzwanie dla mnie. |
Wiem, dlatego wszystko z czasem, powoli.....
Na początku nie mogłem "się napalić" płynem z zawartością 18mg, więc kupiłem 24mg.
Efekt: przedawkowanie nikotyny. Uczucie gorąca, poddenerwowanie, a i do łazienki musiałem biegać przez pół dnia dość często.
W pierwszej chwili myślałem że to jakiś szczególny rodzaj głodu(alkoholowego), ale nie......
Za to mój kolega "pali" regularnie 24mg i dla niego jest ok. |
|
|
|
 |
wampirzyca

|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 09:38
|
|
|
ja od 18mg dostałam zadyszki...i też przedawkowałam....
a 11mg zupełnie mi starcza mieszam czasami z zerówką....ostanio nie bo stresiku miałam wiecej i sama 11 paliłam.....kazdy musi sobie dopasować sam indywidualnie.... |
| Ostatnio zmieniony przez wampirzyca Wto 06 Lis, 2012 09:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15147 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 09:41
|
|
|
Mówiąc krótko to wypirzajcie z tematu o rzuceniu palenia, bo żadne z Was,, kombinujące z tym e-cośtam, tego palenia jak do tej pory nie rzuciło. Mydlenie sobie oczu, że palenie e-papierosa nie jest paleniem, to mniej więcej to samo co picie piwa bezalkoholowego (przez alkoholika rzecz jasna). Pic na wodę fotomontaż moi mili
|
| Ostatnio zmieniony przez pterodaktyll Wto 06 Lis, 2012 09:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Marc-elus
Uzależniony od netu

|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 09:44
|
|
|
| pterodaktyll napisał/a: | | Mówiąc krótko to wypirzajcie z tematu o rzuceniu palenia |
Leć do swojej trollowni, pilnować pijaków.
| pterodaktyll napisał/a: | | Mydlenie sobie oczu, że palenie e-papierosa nie jest paleniem, to mniej więcej to samo co picie piwa bezalkoholowego. |
Wyjaśniałem już gdzie są różnice, ale z punktu widzenia uzależnienia - masz racje.
Niestety, podła terapia, teraz to nawet nie mogę sobie e-faja używać spokojnie, otulony w całun iluzji...... |
|
|
|
 |
wampirzyca

|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 09:45
|
|
|
| pterodaktyll napisał/a: | Mówiąc krótko to wypirzajcie z tematu o rzuceniu palenia, bo żadne z Was,, kombinujące z tym e-cośtam, tego palenia jak do tej pory nie rzuciło. Mydlenie sobie oczu, że palenie e-papierosa nie jest paleniem, to mniej więcej to samo co picie piwa bezalkoholowego. Pic na wodę fotomontaż moi mili
|
prosimy więc o wydzielenie tematu...którym jest zainteresowanie...
Pterku i to rzuce z czasem ..narazie to jest mniejsze zło....nie dałabym rady bez tego..ty tez nie rzuciłes palenia w pierwszym roku trzeżwienia |
| Ostatnio zmieniony przez wampirzyca Wto 06 Lis, 2012 09:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pterodaktyll

|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 09:47
|
|
|
| Marc-elus napisał/a: | | Wyjaśniałem już gdzie są różnice, ale z punktu widzenia uzależnienia - masz racje. |
Zaraz, zaraz, bo nie pamiętam. Ty jesteś człowiekiem uzależnionym czy mi sie tak tylko wydawało?
| Marc-elus napisał/a: | | Leć do swojej trollowni, pilnować pijaków. |
Jak zechcę....
| Marc-elus napisał/a: | | otulony w całun |
Popatrz jakie figle płata Ci Twoja podświadomość |
|
 |
Wiedźma
Administrator

Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9778
|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 11:44
|
|
|
| Marc-elus napisał/a: | Wiedźmo, a może napisać krótki poradnik e-fajowy w Kraju Rad? Podstawowe fakty, ceny itd, w pigułce, żeby chętni mogli mieć jakieś wyobrażenie, bo część z nich nie ma pojęcia......
Oczywiście zawarł bym w nim też informacje negatywne dot e-papierosów.
Nie będzie zbyt kontrowersyjnie? |
No w sumie dlaczego nie?
Przecież ten e-papieros ma z założenia pomóc w rzuceniu palenia.
Pisz Pan - nie widzę przeciwwskazań. |
|
|
 |
pterodaktyll

|
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012 21:27
|
|
|
| Wiedźma napisał/a: |
Przecież ten e-papieros ma z założenia pomóc w rzuceniu palenia.
Pisz Pan - nie widzę przeciwwskazań. |
Czy mogę być recenzentem? Proszę, proszę |
|
 |
|
|