|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
|
Nic się nie kończy, póki się nie skończy... część druga |
| Autor |
Wiadomość |
dromax
Gaduła abstynencki styl życia

Pomógł: 2 razy Wiek: 75 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 626 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Wto 11 Sie, 2026 09:42
|
|
|
| pterodaktyll napisał/a: | No cóż.....gdybym dalej pił, to w życiu bym się nie wybrał na takie wakacje |
Tak do końca to nie wiadomo co by było gdybyś>>>??? |
_________________ http://bez-dymka.cba.pl |
|
|
|
 |
Jonesy
Upierdliwiec

|
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2026 09:44
|
|
|
Tym razem na Dniach Skupienia w Gostyniu wystąpi nie kto inny tylko Rychu Peja. Rysiu jest członkiem ruchu od 15 lat co najmniej, a oprócz tego bardzo znanym poznańskim raperem. Pamiętam, że będąc kelnerem w Sfinksie sporo go słuchałem, zresztą taka to była moda wtedy wśród młodzieży.
Tym bardziej smuteczek mam, bo mam tak zawalony wrzesień że nie jestem w stanie wcisnąć się tam z piątku na sobotę. Córkę musimy zainstalować na studiach w Szczecinie, potem żona ma wyjazd integracyjny weekendowy w gronie nauczycieli. Nie zawsze możemy sobie na wszystko pozwolić, a planuję też 3 wizyty w kinie na naprawdę fajnych filmach.
Zresztą nie wiem dlaczego Peja miałby z Barrym akurat chcieć porozmawiać, a zapewne będzie o wiele więcej chętnych do kilku chwil z nim osób.
No trudno, trzeźwieć nie zamierzam przestawać, więc może innom razom. |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|