|
Przychodzę pogadać bo dawno mnie nie było :) |
| Autor |
Wiadomość |
vilemo
Towarzyski Buntowniczka

Wiek: 51 Dołączyła: 06 Mar 2012 Posty: 256 Skąd: Świętokrzyskie
|
Wysłany: Nie 05 Sty, 2025 23:22
|
|
|
| Whiplash napisał/a: | | vilemo napisał/a: | | dobrze tańczy |
No i odpadłem... |
Ale błędów nie robisz 🤭 |
_________________ Nic nie jest tak trudne do rozpoczęcia, niebezpieczne do przeprowadzenia i nie gwarantujące powodzenia jak wprowadzanie nowego porządku rzeczy. Machiavelli
 |
|
|
|
 |
jal
Gaduła Alkoholik dozgonny.

Pomógł: 13 razy Wiek: 78 Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 833 Skąd: świętokrzyskie
|
Wysłany: Pon 06 Sty, 2025 08:36
|
|
|
| vilemo napisał/a: | | Fajnie by było nawiazać interakcję, i żeby to forum znowu żyło tak jak kiedyś |
Faktycznie dużo się u Ciebie dzieje... wpadaj do nas częściej to może rozruszamy nasze forum.
Pozdrawiam ciepło... |
_________________ Mam bardzo silną wolę... robi ze mną co jej się tylko podoba.
Mój fotoblog |
|
|
|
 |
vilemo
Towarzyski Buntowniczka

|
Wysłany: Pon 06 Sty, 2025 09:39
|
|
|
| jal napisał/a: | | vilemo napisał/a: | | Fajnie by było nawiazać interakcję, i żeby to forum znowu żyło tak jak kiedyś |
Faktycznie dużo się u Ciebie dzieje... wpadaj do nas częściej to może rozruszamy nasze forum.
Pozdrawiam ciepło... |
Dzięki jal, ale sama tego nie zrobię, potrzebna jest cała ekipa |
_________________ Nic nie jest tak trudne do rozpoczęcia, niebezpieczne do przeprowadzenia i nie gwarantujące powodzenia jak wprowadzanie nowego porządku rzeczy. Machiavelli
 |
|
|
|
 |
jal

|
Wysłany: Pon 06 Sty, 2025 09:44
|
|
|
| vilemo napisał/a: | ... W lipcu odbył się nasz Festiwal Pieśni Zbuntowanej, z którego jestem bardzo dumna. Wraz z grupą super przyjaciół organizujemy go w cudownym miejscu, starym kamieniołomie z niesamowitą atmosferą. Przyjeżdżają do nas zespoły punkowe, rockowe, metalowe i grajace wszelką muzykę alternatywną. Z zasady są to zespoły mało znane, bo nasz fest ma formułę " bez gwiazd". To wspaniałe 3 dni w zupełnie innej rzeczywistości, gdzie można się wytańczyć i zawrzeć niesamowite znajomości..
|
Wielokrotnie byłem w Dołach Biskupich i przy kamieniołomie też... nie przypuszczałem, że odbywa się taka impreza.
W Skarżysku (niestety w tym samy terminie) odbywa się festiwal o podobnym zabarwieniu - "Rcłacamp"
Stąd wiem jaki to jest ogromny wysiłek organizacyjny... podziwiam entuzjazm |
Mój fotoblog |
|
|
|
 |
vilemo
Towarzyski Buntowniczka

|
Wysłany: Pon 06 Sty, 2025 09:58
|
|
|
[/quote]Wielokrotnie byłem w Dołach Biskupich i przy kamieniołomie też... nie przypuszczałem, że odbywa się taka impreza.
W Skarżysku (niestety w tym samy terminie) odbywa się festiwal o podobnym zabarwieniu - "Rcłacamp"
Stąd wiem jaki to jest ogromny wysiłek organizacyjny... podziwiam entuzjazm [/quote]
W tym roku będzie 3 edycja w tym miejscu, poprzednie mieliśmy w innej gminie, ale pani burmistrz przestała być nam przychylna, dlatego przenieśliśmy imprezę.
W tym roku termin to 18-20 lipca, zmieniliśmy nieco bo w Ostrowcu odbywa się Wielki Ogień,
wiec chceliśmy pogodzić obie imprezy, żeby ludzie mogli przyjść tu i tu.
Co do organizacji- ciągle się uczymy i z roku na rok wdrażamy nowe pomysły. |
 |
| Ostatnio zmieniony przez vilemo Pon 06 Sty, 2025 10:00, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
vilemo
Towarzyski Buntowniczka

|
Wysłany: Pon 06 Sty, 2025 12:42
|
|
|
| Whiplash napisał/a: | | vilemo napisał/a: | Ale błędów nie robisz 🤭
|
Cała reszta też jest ok... no ale mojego tańca dobrym bym nie nazwał |
Więc do pogo na pewno się nadasz |
 |
|
|
|
 |
Whiplash
Admin Techniczny

Pomógł: 43 razy Wiek: 48 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 1379 Skąd: White Undercane
|
Wysłany: Pon 06 Sty, 2025 12:48
|
|
|
| vilemo napisał/a: | | Więc do pogo na pewno się nadasz |
Najbliższy test już w sierpniu na narodowym |
_________________ Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu. |
|
|
|
 |
vilemo
Towarzyski Buntowniczka

|
Wysłany: Pon 06 Sty, 2025 12:50
|
|
|
| Whiplash napisał/a: | | vilemo napisał/a: | | Więc do pogo na pewno się nadasz |
Najbliższy test już w sierpniu na narodowym |
Zapraszam w lipcu do nas, wprawisz się |
 |
|
|
|
 |
vilemo
Towarzyski Buntowniczka

|
Wysłany: Wto 14 Sty, 2025 23:14
|
|
|
| Pozdrawiam z Brukseli |
 |
|
|
|
 |
vilemo
Towarzyski Buntowniczka

|
Wysłany: Pon 20 Sty, 2025 22:26
|
|
|
Wreszcie ochłonęłam i odpoczełam po wycieczce. Mnóstwo wrażeń, mieliśmy bardzo napięty grafik, bo i wizyta w Europarlamencie akurat gdy otwierano wystawę Kobiety na wybory, zwiedzanie muzeum myśli europejskiej, a wieczorem jako wisienka na torcie spotkanie w ambasador Polski w Belgii. Zaś wieczorem aby odreagować udaliśmy się się do włoskiego pubu, gdzied rozkręcilismy imprezę taneczną na 102, tańczyli z nami i Hiszpanie i Belgowie. Ludzie patrzyli przez okna co sie dzieje, wchodzili i przyłączali się. A jak wyszliśmy, to tańczył tylko jeden Hiszpan.
Tak więc wycieczkę uważam za udaną |
 |
|
|
|
 |
jal

|
Wysłany: Wto 21 Sty, 2025 08:26
|
|
|
| vilemo napisał/a: | ... Zaś wieczorem aby odreagować udaliśmy się się do włoskiego pubu, gdzied rozkręcilismy imprezę taneczną na 102, tańczyli z nami i Hiszpanie i Belgowie. Ludzie patrzyli przez okna co sie dzieje, wchodzili i przyłączali się. A jak wyszliśmy, to tańczył tylko jeden Hiszpan.
To fajnie spędziłaś czas... pożytecznie i wesoło. |
Mój fotoblog |
|
|
|
 |
vilemo
Towarzyski Buntowniczka

|
Wysłany: Wto 21 Sty, 2025 20:38
|
|
|
| jal napisał/a: | | vilemo napisał/a: | ... Zaś wieczorem aby odreagować udaliśmy się się do włoskiego pubu, gdzied rozkręcilismy imprezę taneczną na 102, tańczyli z nami i Hiszpanie i Belgowie. Ludzie patrzyli przez okna co sie dzieje, wchodzili i przyłączali się. A jak wyszliśmy, to tańczył tylko jeden Hiszpan.
To fajnie spędziłaś czas... pożytecznie i wesoło. |
Nie narzekam choć gdyby podróż była krótsza( autokar) byłoby jeszcze lepiej |
 |
|
|
|
 |
|
|