Przesunięty przez: Wiedźma Wto 14 Wrz, 2010 22:57 |
zioło osobiście hodowane |
| Autor |
Wiadomość |
Sid Vicious
Małomówny Sid

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:18
|
|
|
| Masakra napisał/a: | | Jesli tak to wiem oczym mowisz | bardziej o wrazliwosc i delikatnosc. kiedy wchodzisz na scene i podlaczasz instrumety do dobrego naglosnienia, wszystko to co bylo do zazygania trenowane na probach, nabiera swierzosci, brzmi jakby nowe, a w tej muzyce, znajduja sie niedostrzegane dotad przeszczenie, gdzie mozna prostymi zabiegami dynamiki, nadac temu co juz oklepane, przyjemnosc z grania. ucho staje sie wrazliwsze a palce delikatniejsze i dokladniejsze. chodzi o zabawe, a zabawa to konsumpcja przyjemnosci. |
_________________ "Wlasna glupote ludzie zwykle nazywaja doswiadczeniem". Oskar Wilde |
|
|
|
 |
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:19
|
|
|
Ja uwielbiam te glebokie przemyslenia kiedy zaglebiasz sie w siebie samego.
Niestety substancje zmieniajace swiadomosc maja to do siebie, ze plusy daja tylko w poczatkowych etapach. |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
 |
Sid Vicious
Małomówny Sid

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:23
|
|
|
| Masakra napisał/a: | | Niestety substancje zmieniajace swiadomosc maja to do siebie, ze plusy daja tylko w poczatkowych etapach. | wiec trzeba niespaprac tego, tak jak z alkoholem, bo z przyjemnosci zrobi sie kolejny problem |
_________________ "Wlasna glupote ludzie zwykle nazywaja doswiadczeniem". Oskar Wilde |
|
|
|
 |
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka

Wiek: 59 Dołączyła: 01 Maj 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:26
|
|
|
| Sid Vicious napisał/a: | | ucho staje sie wrazliwsze a palce delikatniejsze i dokladniejsze |
nie gram na niczym, ale słuch mam...
a palce czują już to, czego jeszcze nie dotknęły...
jedno co mi zawsze sen z oczu spędzało, to jedzawki bo wszystko smakuje mocniej, każda kropla soku, kęs owocu... |
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
|
|
|
 |
Masakra

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:28
|
|
|
| Sid Vicious napisał/a: | | wiec trzeba niespaprac tego, tak jak z alkoholem, bo z przyjemnosci zrobi sie kolejny problem |
Problem w tym, ze my juz jestesmy uzaleznieni od alkohlu i wszystko co zmienia swiadomosc jest dla nas zagrozeniem- przeciez to dziala na jednym mechanizmie albo mowiac jezykiem muzycznym na jednej skali. Czasem mam ochote sobie zajarac ale to juz nie dla mnie podobnie jak i alkohol |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
 |
milutka
Trajkotka

|
|
|
|
| Sid Vicious napisał/a: | chodzi o zabawe, a zabawa to konsumpcja przyjemnosci. | ....no tak ...tylko wtedy ta cała muzyka to tak jakby nie Twoja Bynajmniej ja tak to odbieram .... |
|
|
|
 |
Jras4
Docent

|
|
|
|
| Małgoś napisał/a: | | jakieś klapki się otwierają, więcej się czuje, widzi, słyszy... spokój i rozluźnienie... | co to za piepszenie głupot |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
 |
Sid Vicious
Małomówny Sid

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:29
|
|
|
| Małgoś napisał/a: | | to jedzawki | po nitce do klebka
jestem niejadkiem, wiec dla mnie to zbawienny efekt chyba ze prawdziwa polska kuchnia, ale o tym to tylko pomarzyc |
|
|
|
 |
Sid Vicious
Małomówny Sid

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:30
|
|
|
| Jras4 napisał/a: | | co to za piepszenie głupot | silnie ugruntowane wlasne zdanie... lepiej miec, niz nie miec |
|
|
|
 |
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka

Wiek: 59 Dołączyła: 01 Maj 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:31
|
|
|
| Sid Vicious napisał/a: | | jestem niejadkiem, wiec dla mnie to zbawienny efekt |
....i dlatego używa się w leczeniu bulimii... zwiększa łaknienie + działa przeciwwymiotnie
ale ja do niejadków się nie zaliczam... |
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
| Ostatnio zmieniony przez Małgoś Pon 13 Wrz, 2010 23:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jras4
Docent

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:32
|
|
|
| zioło jest dobre ..dla debili |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
 |
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Wiek: 49 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:38
|
|
|
| Jras4 napisał/a: | | zioło jest dobre ..dla debili | |
|
|
|
 |
Masakra

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:39
|
|
|
| Jras4 napisał/a: | | zioło jest dobre ..dla debili |
Wcale tak nie uwazam- owszem debil zapali, posmieje sie i tyle. Ogolnie skorzysta z tego w jakis 10% (podobnie jak i korzysta z walorow zycia)
Ja nigdy nie lubilem zbytnio palic choc sklamalbym, ze bylo mi tylko i wylacznie zle pojaraniu- po prostu preferowalem alkohol. Jednak jak juz wczesniej wspomnialem najprzyjemniejsze byly dla mnie rozmyslania po ziole ew lubilem czytac lub ogladac basnie.
Jednak juz nie jestem taki naiwny i mam pewna wiedze albo mowiac inaczej- nie stac mnie na drugi nalog i to nie nie stac w sensie finansowym tylko nie stac mnie jako czlowieka- nie chce a wiem ,ze to czym mnie ta nimfa ucieczki od rzeczywistosci mami, zostanie rownie szybko mi zabrane jak bylo dane. Tak wiec chce przezyc swoje zycie na trzezwo bez zadnych dopalaczy jakie by one nie byly. Chce byc wolnym czlowiekiem w pelnym tego slowa znaczeniu |
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
 |
Sid Vicious
Małomówny Sid

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:39
|
|
|
| Masakra napisał/a: | | przeciez to dziala na jednym mechanizmie albo mowiac jezykiem muzycznym na jednej skali. | niekoniecznie, mimo ze tak mowia. myslalem o tym w taki sposob, ze byc moze, z koniecznosci niepicia do jarania, malo jaram, bo wole sie napic. wiec jak nie pije to moglbym jarac codziennie? nie mam takiej potrzeby, zielsko lezy calymi tygodniami i nie chce mi sie odmieniac mojej wrazliwosci, bez konkretnego celu, np filozoficznych dyskusji.... (wazne z kim) do odmienienia swiadomosci, to trzeba owiele wiecej wyjarac, a nie lubie tego stanu, wiem ile trzeba. tak, jak kazdy wie, ze gdyby pil 1 piwo w sobote, to nie bylo by go tutaj.
Milutka, moja muzyka, zmysly sie wyostrzaja, dlatego dokladniej slychac, bledy tez dokladniej slychac, ale i tak nie brzmi to juz jak mlode talenty z jarocina |
|
|
|
 |
milutka
Trajkotka

|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 23:46
|
|
|
| Sid Vicious napisał/a: | i tak nie brzmi to juz jak mlode talenty z jarocina | ...Wrzuć coś do Hayde Parku w watku muzycznym to Cię ocenimy ...a jeśli chodzi o tę drugą sprawę to ja już mówię pas -bo nie jestem wiarygodna w tym co mówię...nie mam doświadczenia w tych sprawach i nie jestem w stanie się do tego odnieść |
|
|
|
 |
|
|