|
Życzenia dla Wiedźmy |
| Autor |
Wiadomość |
Wiedźma
Administrator

|
|
|
|
 |
Halibut
Trajkotka

|
Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 16:03
|
|
|
| Jeżeli mam złożyć Ci życzenia to nie mogę odciąć się od od tego co było częścią mojego i nie tylko mojego etapu i teraźniejszości życia a co było częścią tego forum. Tutaj nie jesteś kolejnym użytkowniku o Nicku "Wiedźma" jesteś Tą, która przez swoją sprawczość i wyjątkową możliwość kreacji stworzyłaś możliwość pisania, szczerze, bez ograniczeń i bez przesadnej cenzury. Byłaś pierwszą, nie wiem jak jest teraz ale wiem, że błądzę po pijaku, piszę agresywne bzdury w chwilach swojej słabości. Jednak jestem wysłuchany choć przesadzam w swojej alkoholowej głupocie. To nikt nie wyłącz mnie z możliwości pisania na tym forum. Nie wiem na ile kto i jak ma świadomość tego co się dzieje, Twoja cenzura jest wyjątkowa, pozbawiana pychy nie picia. Chwała mądrości i empatii, błądzę atakuje bezpodstawnie , ale jestem wysłuchany. Żyj wiecznie i niech będzie więcej takich ludzi jak Ty. |
|
|
|
 |
Halibut
Trajkotka

|
Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 18:16
|
|
|
| Podążałem za Wiedźmą, na tym forum i wcześniej. Kto wie jak to było, ten wie, z e nie było lekko. Teraz to wydaje się normalne. To nie jest normalne, to jest wyjątkowe. Tyle lat istnienia , inne forum to już historia. Wiedźmo to co zbudowałaś i budujesz jest czymś wyjątkowym. Jest co raz trudniejsze ale ciągle istniejesz i to jest wyjątkowe. Może to dziwne ale dla Ciebie jestem tutaj bardziej niż dla siebie. |
|
|
|
 |
Halibut
Trajkotka

|
Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 18:24
|
|
|
| To forum dla mnie to Wiedźma. |
|
|
|
 |
Wiedźma
Administrator

|
Wysłany: Pon 30 Mar, 2026 22:46
|
|
|
No cóż, Hali...
Dziękuję za życzenia i za słowa uznania, choć nie będę ukrywać,
że wolałabym, aby zostały wyartykułowane na trzeźwo |
|
|
 |
Halibut
Trajkotka

|
Wysłany: Śro 08 Kwi, 2026 19:44
|
|
|
trzeźwo nie trzeźwo, ważne, że od serca. A wiesz, że od serca są. Może by słowa trochę inne były, może w emocjach inne akcenty, ale przekaz i intencje te same. |
| Ostatnio zmieniony przez Halibut Śro 08 Kwi, 2026 19:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Halibut
Trajkotka

|
Wysłany: Śro 08 Kwi, 2026 19:53
|
|
|
Zawsze byłaś dla mnie wyjątkowa. Dobrze o tym wiesz. Po pijaku czy na trzeźwo, bez zmian. |
|
|
|
 |
Wiedźma
Administrator

|
|
|
|
 |
|