Wszystkim Andrzejom i temu dekadenckiemu - Janiołowi
STO LAT!!!
P.S. Jedyna wersja którą znalazłam na YuTube nie dysponuje obrazem, ale mam nadzieję, że ładnie zaśpiewana ludowa przyśpiewka wystarczy by solenizanci przyjęli życzenia.
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/
Okrągło ale jakby nie do końca. Od śmiało mogę mówić że mam lat czterdzieści i pół [ 40 + 1/2*40 = 60 ] i tej wersji będę się trzymał jak to przystało na gościa w czepku urodzonego. Niestety ten trudny czas dorastania jest tym bardziej trudniejszy z powodu obietnicy zaprzestania grania w piłkę po 60 tce, dobrze że mam 4O i pół to zostało mi jeszcze 19 lat z hakiem. Dzięki wszystkim których spotkałem na swej drodze. Niech Wam się darzy i Bóg Was błogosławi.
Wdzięczny inżynier Karwowski lekko po czterdziestce
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum