|
czy tylko ja mam takie wrażenie że wszyscy wspóluzależnieni |
| Autor |
Wiadomość |
marzena1974
Towarzyski wolność ,miłość ,honor

Wiek: 51 Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 167 Skąd: grodzisk
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 19:59
|
|
|
| mam pytanie -jak wstawia sie zdjęcie bo syn coś tam porobił i na swoim profilu mam a na forum nie tan adres to musi być adres emailowy mój czy jakiś inny ..(jak ja nie lubie tych ucudacznień w sensie cudów techniki ) sory za głupie pytanie ale od jakiegoś czasu siedze nad tym i myśle |
|
|
|
 |
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 49 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 20:18
|
|
|
| marzena1974 napisał/a: | | mam pytanie -jak wstawia sie zdjęcie | W panelu kontrolnym avatarów.W Twoim profilu |
|
|
|
 |
Klara
Uzależniony od Dekadencji

Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7870
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 20:19
|
|
|
| marzena1974 napisał/a: | | jak wstawia sie zdjęcie |
1. Wejdź w swój profil u góry strony pod nazwą "Dekadencja"
2. Przesuń stronę na dół, tam gdzie jest "Panel kontrolny Avatarów" (czyli nad miejscem gdzie się wstawia zdjęcia)
3. Obok zdania "Wyślij obrazek z twojego komputera" jest przycisk "Przeglądaj". Kliknij go i otworzy się okienko z zasobami Twojego komputera. Poszukaj gdzie jest to zdjęcie, kliknij jego adres i zrób OK.
4. Wyślij
Jeżeli chcesz wybrać Avatar z galerii, kliknij "Pokaż galerię" |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
 |
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka

Pomogła: 101 razy Wiek: 66 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 20:35
|
|
|
| marzena1974 napisał/a: | | na swoim profilu mam a na forum nie tan adres to musi być adres emailowy mój czy jakiś inny ..(jak ja nie lubie tych ucudacznień w sensie cudów techniki ) sory za głupie pytanie ale od jakiegoś czasu siedze nad tym i myśle |
Może chodzi o to aby po wstawieniu zdjęcia potwierdzić swój adres mailowy -ja tak miałam i też główkowałam |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
 |
|
|
|
 |
marzena1974

|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:07
|
|
|
| o losie ,co tępemu po technice jak mi sie uda pierwsze sie o tym dowiecie . |
|
|
|
 |
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15147 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:19
|
|
|
| Cytat: | | o losie ,co tępemu po technice jak mi sie uda pierwsze sie o tym dowiecie . |
Nie przejmuj się. Nie jesteś tu jedyna |
|
 |
beata
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:23
|
|
|
| pterodaktyll napisał/a: | | Nie jesteś tu jedyna | Jak tam fotki Ptero |
|
|
|
 |
pterodaktyll

|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:28
|
|
|
| Cytat: | | Jak tam fotki Ptero |
Jak zobaczysz to siem przekonasz |
|
 |
Klara

|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:30
|
|
|
Marzenko, może zdjęcie jest za duże.
W profilu jest informacja, jakie maksymalne rozmiary powinno mieć.
Gdy w swoim komputerze otworzysz to zdjęcie i najedziesz na nie prawym przyciskiem myszy, to wyświetli się informacja o tym jaką ma szerokość i jaką wysokość. Jeżeli zbyt dużą, należy zmniejszyć w programie graficznym (Paint lub IrfanViev, albo innym)
Ze swej strony uważam, że najbezpieczniej jest wybrać sobie Avatarek z galerii. Wchodzi do profilu bezboleśnie |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
 |
marzena1974

|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:45
|
|
|
| ten adres email jest nie prawidłowy tak zrobiłam jak pisałtście z galeri no i ładnie nacisnełam wyślij i ten adres email jest nie prawidłowy czytam czytam dobrze napisałam mam u siebie w profilu taki mały obrazek niemowlaka ,no jest syn mi go tam jakoś dodał a teraz ja ale dlaczego nie pojawia sie przy moim imieniu? nie ,może jakoś z czasem samo sie tam wkleji ...... zresztą ja dwa miesiące temu nauczyłam sie pisać emaile taki jestem gość i nawet umiem wejść na czat tylko pisać nie umiem bo tam sie szybko pisze ,co za kanał. |
|
|
|
 |
Klara

|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:48
|
|
|
| Tak myślę, że może wstawiasz to zdjęcie w "Panel kontrolny zdjęcia w twoim profilu", zamiast wyżej w "Panel kontrolny Avatarów" ??? |
|
|
|
 |
pterodaktyll

|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:49
|
|
|
| marzena1974 napisał/a: | | ten adres email jest nie prawidłowy tak zrobiłam jak pisałtście z galeri no i ładnie nacisnełam wyślij i ten adres email jest nie prawidłowy |
Ale Ty jesteś upartą dziewczynką i w koncu i tak go wkleisz A ile przy tym zabawy |
|
 |
beata
|
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:50
|
|
|
| Klara napisał/a: | 1. Wejdź w swój profil u góry strony pod nazwą "Dekadencja"
2. Przesuń stronę na dół, tam gdzie jest "Panel kontrolny Avatarów" (czyli nad miejscem gdzie się wstawia zdjęcia)
3. Obok zdania "Wyślij obrazek z twojego komputera" jest przycisk "Przeglądaj". Kliknij go i otworzy się okienko z zasobami Twojego komputera. Poszukaj gdzie jest to zdjęcie, kliknij jego adres i zrób OK.
4. Wyślij | Zrób tak i będzie dobrze. |
|
|
|
 |
Wiedźma
Administrator

Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9778
|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 00:08
|
|
|
Wstawiłam Ci avatarek od środka, Marzenko |
|
|
 |
beata
|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 00:10
|
|
|
| Wiedźma napisał/a: | | Wstawiłam Ci avatarek | Ciekawe czy to ten co chciała |
|
|
|
 |
|
|